CONTACT

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen over onze dienstverlening en de mogelijkheden van onze services? Bel ons op onderstaand nummer of mail ons via het contactformulier! Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen..


Ik ga akkoord met de privacyverklaring.


TSN GROEP

  • +31 30 280 52 14

  • info@tsngroep.nl

  • TSN Groep
    Oude Hoon 2
    3991 CZ Houten

Maandag – Vrijdag07:00 – 18:00
Zaterdag08:00 – 17:00
ZondagGesloten

Veelgestelde vragen

TSN Groep werkt voornamelijk voor klanten in de meubelbranche. Dit kan online zijn of via reguliere winkels.

In principe geeft TSN Groep u actief de tijden informatie. Mocht u het zelf willen checken kan dat op Mijnbezorgtijd.nl.

TSN Groep is in staat om, in samenwerking met gerenommeerde partners, uw goederen in heel Europa te bezorgen.

TSN Groep inventariseert door middel van een gesprek of bezoek altijd eerst de wensen en de vragen. Daarna wordt een aanbieding op maat gemaakt.

Ja, TSN Groep komt dagelijks in heel Nederland en België.

Het specialisme van de TSN Groep is bezorging van grote consumenten goederen door twee personen. Zijn goederen te groot of schadegevoelig voor reguliere pakketdiensten hebben wij ook een mogelijkheid om goederen te laten bezorgen door een persoon. Wij zijn echter geen pakketdienst!

Ja, TSN Groep neemt ten alle tijden contact met u op voor het maken van een leverafspraak tenzij dit bij aankoop van de goederen al gedaan is.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Geen vraag is te moeilijk, want wij denken in mogelijkheden. Neem contact met ons op en we laten je binnen 24 uur weten wat we voor je kunnen betekenen.

TEVREDEN KLANTEN