GROEN DIVISIE

GROEN DIVISIE

De volledig duurzame divisie van TSN Groen

Met onze elektrische vrachtwagens kunnen we duurzaam en geruisloos uw goederen vanaf 25 kg bezorgen. Met natuurlijk dezelfde service, kwaliteit en klantvriendelijkheid die u van TSN Groen gewend bent. Zo dragen we bij aan een schonere en veiligere leefomgeving. Door de stadsring volledig emissieloos te maken kunnen we de CO2-uitstoot met zo’n 70% reduceren.

Last Mile: elektrisch bezorgen in de woonwijken

Het Last Mile project is een regionale oplossing met als doel het reduceren van de emissie en overlast in de stad.

De ontvanger sluit een abonnement af waarin het bevoorradingsprofiel wordt vastgelegd. De goederen worden gebundeld bij de centrale groene hub. Vervolgens wordt de distributie op de afgesproken momenten voortgezet door middel van de elektrische bakwagen, een licht elektrisch voertuig en een elektrische bakfiets.

De logistieke branche kan veel invloed uitoefenen op de landelijke CO2-uitstoot. TSN Groen vindt het belangrijk die verantwoordelijkheid te nemen. TSN Groen heeft een gasloos distributiecentrum en is volledig voorbereid op elektrisch vervoer. Daarnaast werken wij samen met Trees For All: de consument krijgt de mogelijkheid om bij het inplannen van de bezorging bomen te laten planten in ons eigen TSN Groen-bos in Maarheze, Noord-Brabant.

S M A R T Last Mile: slimme distributie op maat

Het S M A R T Last Mile project is een lokale oplossing met als doel het reduceren van de emissie en overlast in een wijk.

Bij de S M A R T Last Mile worden de goederenstroom gebundeld aan de rand van een drukke wijk. Vanuit een mobiele wijkhub wordt de ontvanger beleverd door middel van een licht elektrisch voertuig of een elektrische bakfiets.

Daarnaast biedt het S M A R T concept de mogelijkheid om afvalstromen mee te nemen op reguliere routes. Het gehele proces van afvalverwerking wordt herzien vanuit een groen en circulair oogpunt.

Waarom TSN Groen?

 • Maatwerk dienstverlening

 • Voorraadbeheer- systeem

 • Online afsprakensysteem

 • Duurzame logistiek

 • Time frame delivery

Interesse?


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.


  • +31 30 280 52 14

  • info@tsngroen.nl

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Geen vraag is te moeilijk, want wij denken in mogelijkheden. Neem contact met ons op en we laten je binnen 24 uur weten wat we voor je kunnen betekenen.

  TEVREDEN KLANTEN