Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen2021-04-16T12:46:32+00:00

MVO

MVO

DE GROENSTE

Duurzame distributie en transport

De logistieke branche kan veel invloed uitoefenen op de landelijke CO2-uitstoot. TSN Groen vindt het belangrijk die verantwoordelijkheid te nemen. TSN Groen heeft een gasloos distributiecentrum en is volledig voorbereid op elektrisch vervoer. Daarnaast werken wij samen met Trees For All: de consument krijgt de mogelijkheid om bij het inplannen van de bezorging bomen te laten planten in ons eigen TSN Groen-bos in Maarheze, Noord-Brabant.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We willen de leukste, beste en de groenste zijn. Op alle niveaus en van alle samenwerkingspartners verlangen we hetzelfde streven om elkaar sterker te maken. Daarnaast creëren we een veilige en prettige werkomgeving voor onze medewerkers, waarin we open en eerlijk tegen elkaar zijn.

Het begrip duurzaamheid zien we als rode draad in onze ontwikkeling. We willen ons werk op een schone en neutrale manier uitvoeren en hierin een voorbeeld zijn voor andere bedrijven in de logistieke sector. We willen laten zien dat het mogelijk is en dat het kan. Het vraagt om uitdagingen, maar we zijn innovatief genoeg om er een passende oplossing voor te zoeken.

Daarnaast steunen we de volgende goede doelen:

  • Hospice Houten

  • KWF

  • Houten on stage

  • Jaarlijkse ritten en financiële ondersteuning voor (verstandelijk) beperkten

  • Trees for All: TSN bos

TSN Groen, ambassadeur van !MPACT Houten

!MPACT Houten is een platform én een projectbureau voor duurzaam ondernemen. Vanuit het projectbureau wordt ondersteuning geboden aan ondernemers in de vorm van advisering, begeleiding en het opbouwen van een duurzame community.

Om andere lokale ondernemers te inspireren en te stimuleren op het gebied van duurzaamheid, zijn we bezig met het project De Verdubbelaar. Dit betekent dat we via onze ambassadeurs andere ondernemers bereiken. Hiermee willen we bedrijven in de gemeente Houten helpen om op innovatieve wijze duurzaam te ondernemen.

Ambassadeurs van Stichting !MPACT Houten hebben zelf een duurzaam aanbod of zijn actief hun bedrijf aan het verduurzamen. Hiermee hopen wij een groen netwerk op te bouwen, dat andere ondernemers zal inspireren en motiveren om ook actief te verduurzamen.
Op het futureproof platform kan digitaal een lokaal aanbod of oplossing aangeboden en gezocht worden. Tijdens de diverse bijeenkomsten van !MPACT Houten kan ook inspiratie op worden gedaan.

Kijk voor meer informatie op de website of op het futureproof platform.

Verduurzamingsrapport 

In dit verduurzamingsrapport staat een overzicht met maatregelen die getroffen zijn om ervoor te zorgen dat de lokale flora en fauna bevorderd wordt en dat TSN duurzamer te werk gaat. Dit rapport zal in de toekomst stap voor stap aangevuld worden met nieuwe maatregelen, omdat TSN wil blijven innoveren tot het bedrijf optimaal verduurzaamd is.

Naast de in dit rapport weergegeven maatregelen, is Andries Vlot bezig met nog vele andere initiatieven om bij te dragen aan het verbeteren van de natuur en het klimaat.

Ga naar de bovenkant